matildabild

Matilda heter jag och är en av delägarna i Trippande tassar. Jag är 30 år och har två hundar Tyra, tollare och Harriet, border collie. Vi är gärna ute och vandrar på fritiden eller tränar och tävlar apportering, lydnad och rallylydnad.

Utbildning

Säbyholm utbildningar, Hundgymnasium

Diplomerad hundinstruktör

Diplomerad hunddagisföreståndare

Första hjälpen hund (2020 & 2022)

I 10 år har jag jobbat på hunddagis och som dagmatte.

mariabild

Maria heter jag och är en av grundarna av Trippande tassar. Jag är 35 år och mitt hundintresse har funnits med mig hela livet. Jag har två Whippets som jag på fritiden vandrar mycket tillsammans med, gärna i Bergslagen. Annars är favoritaktiviteten att jaga släphare på kapplöpningsbanan, fort ska det gå!

Erfarenhet och utbildningar

Skk's Hunduppfödarutbildning (2019-2020)

Diplomerad hunddagis och hundpensionatsföreståndare (2016-2017)

Första hjälpen, hund (2016 & 2022)

Samt många års erfarenhet inom hunddagis, pensionat och som dagmatte. (2011 och framåt)

sara

Sara heter jag, är 27 år gammal och jobbar heltid på Trippande tassar. Jag har jobbat med hund på heltid sen 2017 på olika sätt, både som anställd och som egenföretagare. Hemma har jag en dansksvensk gårdshund på 6 år och en bordercollie på 4 år som jag tränar och tävlar agility med.

Erfarenhet och utbildningar

Hundinstruktör, hunddagisföreståndare (Hundens Hus 2016-2017)

Hundpsykolog, fear free hantering (Hundens Hus 2017-2018)

Agilityinstruktör (2018)

Första hjälpen hund (2019)

hannabild

Hanna heter jag, är 28 år och jobbar heltid på Trippande tassar. Efter att provat andra yrken insåg jag att hundar var det jag ville jobba med . Jag har min första hund, Elise som är en staffe på 4 år. Vi tycker om att gå långpromenader men helst av allt vill hon bara busa.

Utbildningar

Första hjälpen, hund (2022)

lovisabild

Lovisa heter jag och jag jobbar heltid på Trippande tassar. Jag är 29 år, utbildad djurvårdare nivå 2 och en sann djurvän. Jag äger två katter plus en liten blandrastik som heter Polly. Om vi inte syns till på skogsstigen så hittar ni oss sannolikt inne och kastar boll.